Sahaa ja revi

Olen jo jonkin aikaa vikonut, että jotkut takut ovat vähän turhan paksuja pötköjä ja saisikohan niitä mitenkään jaettua kahtia. Takkutukka-foorumiltahan se apu taas löytyi ja juutuubi-videon katsottuani tartuin tuumasta toimeen eli keittiösaksiin. Leikata ei missään nimessä saa, sahaaminen on se juttu – näin väitettiin – niinpä sitten aloin repimään ja sahaamaan (tuloksena vain yksi auennut sormi 😉 ).

Kamalan tarkka sai olla, että latvan sai ylipäätään jakautumaan, se katkesi helposti niin, että toinen puolisko oli ihan töpö ja toinen sitten alhaalta paksumpi. Vaan eipä se hirvittävästi haittaa, töpöt kasvaa ja paksunnokset saanee pyöriteltyä tai nyöriteltyä tasaisemmaksi. Kuvasta näkyy, mimmoisia töpöjä sinne muutama tuli ja kuvassa näkyy nyöritettynä myös sen töpön kaveri, josta se on irroitettu. Nyörin laitoin siksi, että takku oheni tuosta puolesta välistä vähän turhan paljon ja pelkäsin, että se menee kokonaan poikki jossain vaiheessa. Eihän tuo vielä siisti ole, mutta kun saan lisäkäden paikalle, niin ehkä saan tuon nyörin vähän siistimmin kiinni.

2015-03-31_1

Yhden alhaalta paksuksi jääneen takun ajattelin vielä koittaa jakaa sieltä latvasta ja sen irtopätkän sitten ommella lyhyimpään takkuseen kiinni. Muutama paksu pitäisi vielä jakaa, että henki lepäisi. Eiköhän tää tästä, ei noi lyhkäiset tuolta seasta ainakaan kovin paljon pistä esiin – ainakaan kun noita pitää kiinni. Onneksi tämä takkukasa on nimenomaan takkukasa, joten siellä on muutenkin vähän epämääräistä sakkia liikenteessä, sinne sopii siis muutama muukin kummallisuus sekaan. 😉

2015-03-31_2

Ja viimeisenä ”herkkuna”… Kuka muistaa vielä ne takavuosien hittilelut, trollinuket? 😛

2015-03-31_6

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s