Predatorista trolliksi

Mies ilmoitti minulle aamulla kauniisti, että muistutan ihan Predatoria. 😀 No, olihan mun takut toki likaiset ja sojotti joka suuntaan, mutta en tiennyt (enkä oikein tiedä vieläkään…) oliko tuo kohteliaisuus vai jotain muuta. 😀

2015-01-25_12

Iltasella sitten, kun olin käynyt suihkussa ja pää oli aika pörheä, muistutin kuulemma trollia WoWista. 😀 Tästäkään ei oikein tiedä, miten tämä pitäisi ottaa, mutta koska mies on pelittelijä, niin kai se oli kohteliaisuus. 😛 Asiaan toki saattoi jonkin verran vaikuttaa myös torahampaiksi naamioidut cashew-pähkinät suupielissä… (Ei kuvatodisteita. 😉 )

Enihuu. Takkuset on nyt kaksi viikkoa vanhat ja en oikein tiedä, mitä on tapahtunut. Tai no, kehittyminen on tapahtunut, takkuset lenkkeilee tosi paljon ja irtokarvaa on vaikka muille jakaa. Koitin suihkussa vanutella ja pyöritellä niitä tervashampoon kanssa, kun mäntysuopa oli toisaalla. En tiedä, auttoiko se yhtään, ainakin suihkussa lenkit tuntui vähän tasoittuneen, mutta sitten kun takut kuivuivat, eroa ei juuri huomannut – korkeintaan irtohiusten määrä oli kasvanut (jos niitä nyt silleen voi edes laskea).

2015-01-25_3456

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s